Auto 2dehands verkopen

Nieuwe autoleasecontracten waarbij bij de ondertekening niets verschuldigd is, zijn er in de maand mei maar weinig. Echter, dit heeft niet ontmoedigd autokopers van leasing, zoals leasing is steeds populairder geworden in de afgelopen paar jaar.

Veel van de lease-aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn hebben maandelijkse betalingen ver onder de $ 300 per maand. Hoewel er verschillende lease-programma’s beschikbaar zijn in deze maand, mainstream en luxe voertuigen vormen de meerderheid van de lijst.

Lease aanbiedingen komen in principe in verschillende vormen. Lage maandelijkse betalingen met een grote hoeveelheid geld verschuldigd bij de ondertekening of een laag bedrag aan de voorkant en hogere maandelijkse betalingen gedurende de lease. Het is niet onmogelijk om af en toe een lease deal te vinden met een combinatie van beide, een lage maandelijkse betaling en een laag bedrag (of nul) verschuldigd bij ondertekening. OPMERKING: Veel van de nieuwe auto lease deals beschikbaar voor mei 2016 zijn regio specifiek.

Onze vrienden over bij U.S. News, met behulp van hun enorme database, gesorteerd door alle huidige lease-programma’s beschikbaar van de fabrikanten in mei en selecteerde de tien beste aanbiedingen beschikbaar over een verscheidenheid van voertuigsegmenten.

Er zijn verschillende lease-programma’s beschikbaar die goedkope maandelijkse betalingen bieden. U kunt een 2016 Ford Mustang EcoBoost coupe leasen met een automatische transmissie voor slechts $ 289 per maand met $ 1.999 verschuldigd bij ondertekening. Fords lease deals op Mustang variëren afhankelijk van de regio waarin u woont. Zorg ervoor dat u controleren met verschillende lokale dealers om te zien wat er wordt aangeboden in uw omgeving.

Als u in de markt voor een pick-up, neem dan een kijkje op de 2016 GMC Canyon. U kunt een 2016 Canyon Short Crew 2WD SLE Preferred Equipment Group leasen voor slechts $ 249 per maand gedurende 36 maanden met $ 3.089 verschuldigd bij ondertekening. Of u kunt doen $ 279 per maand voor 39 maanden met $ 1.889 verschuldigd bij ondertekening op een Canyon Crew 2WD SLE Preferred Equipment Group zowel deze lease deals aflopen op 31 mei 2016. Dit zijn vrij mooie lease-aanbiedingen voor een goed gewilde pick-up.

Als een luxe voertuig is meer uw stijl, neem dan een kijkje op BMW’s deal op de 2016 BMW 320i Sedan. Het duurt $ 4.254 verschuldigd bij ondertekening; Echter, uw maandelijkse betalingen zijn slechts $ 329 per maand gedurende 36 maanden.

Er zijn veel lease-programma’s beschikbaar tijdens de maand mei 2016; degenen die hieronder zijn geselecteerd zijn de tien beste aanbiedingen over een verscheidenheid van automakers en voertuigklassen. Ik raad u altijd aan eerst uw onderzoek en huiswerk te doen voordat u contact opneemt met een dealerbedrijf. Prijzen, betalingen en resultaten kunnen variëren, afhankelijk van uw individuele krediet geschiedenis.

Houd in gedachten: Als u een auto leaset, informeer dan naar de kilometerbeperkingen en lees altijd de kleine lettertjes. Leaseprikkels kunnen per regio verschillen, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of geannuleerd, en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van voertuigen. U moet altijd bij verschillende dealers in uw buurt informeren om een goed idee te krijgen van wat er beschikbaar is op uw plaatselijke markt.

Voordat u naar de dealer gaat, zorg ervoor dat u de beste lease deal lijst van mei hieronder bekijkt om een voertuig te vinden dat het beste binnen uw budget past.

Een nieuwe auto leasen in mei 2016?
Bij het onderhandelen over een nieuwe auto lease, is het belangrijk om te weten de dealer factuurprijs en wat andere mensen betalen voor hetzelfde voertuig in uw lokale omgeving. Anders zul je niet weten wat een goede prijs is om te betalen voor het voertuig. Ik raad het gebruik van een online verwijzingsdienst, zoals Ryde Shopper en Motor Trend, hun citaten zal automatisch alle kortingen of cash-back prikkels die momenteel beschikbaar zijn in de markt.

Bovendien zullen de bovengenoemde sites u vertellen welke dealers in uw lokale omgeving zijn op dit moment het meest flexibel met hun nieuwe auto prijzen. Deze sites bieden waardevolle informatie voor iedereen die denkt over het kopen of leasen van een nieuwe auto of vrachtwagen.

Tags : Opkoper BMW –  Export auto –  opkoper mobilhome